Evenementen

FEESTTENT

Een feesttent huren voor een spetterend feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij TenTop bieden wij een groot assortiment feesttenten voor elke gelegenheid.
LEES VERDER

VIP TENT

Wanneer u een VIP tent wilt huren is alleen het beste goed genoeg. TenTop begrijpt dat u bij de inzet van VIP tenten hoge eisen stelt.
LEES VERDER

BEURS TENT

Organiseert u een beurs en zoekt u naar een tent op locatie? TenTop heeft de totaaloplossing voor iedere beurs.
LEES VERDER

SPORTEVENEMENTEN TENT

Organiseert u een sportevenement op een bijzondere locatie, dan is het huren van een tent een goede optie.
LEES VERDER

PODIUM & CATWALK

Wilt u een professioneel podium huren voor een spetterend concert, optreden of presentatie?
LEES VERDER

KERSTKRAAM

Een kerstkraam huren voor een gezellige kerstmarkt, braderie of ander event? TenTop verhuurt kerstkramen en marktkramen.
LEES VERDER

HET PERFECTE EVENEMENT MET EEN TENT VAN TENTOP

Als u het perfecte evenement wilt organiseren dan mag een goede tent niet ontbreken. Met een feest- of eventtent van TenTop heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij hebben voor elk evenement de geschikte tent! Of het nu gaat om feesten, bedrijfsevenementen, beurzen, tijdelijke ijsbanen of een professioneel podium. Vanuit ons eigen opslag- en wagenpark staan wij direct voor u klaar.

SOORTEN EVENEMENTEN TENTEN

– festivaltent
– feesttent
– VIP tent
– beurs tent
– sportevenementen tent
– podia en catwalk
– kerst- of marktraam

Dankzij de talloze mogelijkheden van TenTop creëert u de perfecte sfeer en locatie voor uw evenement of feest. Vrijwel al onze tenten kunnen ook gekoppeld worden aan vaste gebouwen. Het resultaat is een nog grotere ruimte. De tenten kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld. Wij realiseren desgewenst dat u een evenementen tent op maat kan huren.

Evenementen

COMPLETE SERVICE BIJ HUREN EVENEMENTEN TENT

TenTop werkt met een uitstekende service en zeer professioneel en gekeurd materiaal. Wij bouwen de evenementen tent voor u op, plaatsen een solide ondergrond en eventueel nog een tapijt en meubilair. Is het wat fris? Geen probleem: onze verwarmingsvoorzieningen zorgt ervoor dat het altijd lekker warm is tijdens uw evenement. Onze tenten zijn erg stevig! Wind of regen; u en uw bezoekers staan altijd droog.

Naast standaard tenten zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en opbouwen van podia, catwalks en marktkramen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het huren van onze evenementen tenten of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op