FEESTTENT HUREN VOOR ELKE GELEGENHEID

Een feesttent huren voor een spetterend feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij TenTop bieden wij een groot assortiment feesttenten voor elke gelegenheid. Op onze website kan u op uw gemak alle mogelijkheden bekijken. TenTop is u graag van dienst met onze persoonlijke service en onze gunstige tarieven. Een feesttent huren kan bij ons voor ieder budget.

FEESTTENTEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Feesttenten zijn er in allerlei soorten en maten. Van sierlijke pagodetenten, tot grote paviljoententen, aluhallen en strechtenten. Wat voor een type feest of event u ook organiseert, met een feesttent van TenTop zal het zeker slagen. Wij besteden veel aandacht aan het uiterlijk van onze feesttenten en de laatste veiligheidseisen. Of u nu een klein feestje geeft of een groots evenement: wij hebben de geschikte tent voor u.

VOORDEEL FEESTTENT HUREN BIJ TENTOP

Het voordeel van het huren van een feesttent bij TenTop is dat wij over een eigen opslag- en wagenpark beschikken. Wij zijn daarom nooit afhankelijk van andere partijen en arriveren altijd goed voorbereid en op tijd op de gewenste locatie. Onze vakbekwame medewerkers zorgen dat uw feesttent stevig wordt opgebouwd en later weer afgebouwd.

PASSEND ADVIES VOOR UW EVENT OF FEEST

Weet u nog niet precies welke feesttent goed past bij uw feest of evenement? TenTop denkt graag met u mee. Wij helpen u ook graag met de inrichting van de tent. Wij leveren ook stevige tentvloeren, tapijt en zaken als meubilair. Is het wat fris voor de tijd van het jaar? Met onze tentenverwarming is uw feesttent heerlijk verwarmd. Neem gerust contact met ons op of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op