PROFESSIONEEL PODIUM HUREN

Wilt u een professioneel podium huren voor een spetterend concert, optreden of presentatie? TenTop heeft diverse podia beschikbaar in verschillende maten en hoogtes. Onze overdekte podiums zijn inzetbaar voor een gezellig feest op het dorpsplein tot grote concerten voor bekende artiesten. Met ons layher systeem kunnen we op elke gewenste locatie stevige en veilige constructies realiseren.

AL VELE SUCCESVOLLE OPTREDENS OP ONZE PODIA

Ons team zorgt voor de opbouw en begeleiding van het begin tot het einde. Wij werken met ervaren podiumbouwers en die u graag van dienst zijn. Onze podia hebben onder andere gestaan bij Dance Event Woerden, Hollandse Hits Festival en diverse openingen en presentaties. Bekende artiesten zoals Ali B, Caro Emerald, De Dijk en Nick en Simon hebben succesvolle optredens gehad op een podium van TenTop.

NAAST PODIA OOK CATWALK VERHUUR

Naast de verhuur van een podium, zijn wij u ook van dienst voor podia voor modeshows inclusief catwalk. Ideaal voor een geslaagde fashion show waarin u uw nieuwe collectie optimaal showt. Dit kan zowel binnen als buiten en de catwalk is beschikbaar in diverse afmetingen. Uiteraard voldoen onze podia en catwalk aan de laatste veiligheidseisen. Zowel de artiesten als uw bezoekers zijn in goede handen.

Wilt u meer informatie over het huren van een podium en/of catwalk? Neem contact met ons op en we nemen graag de mogelijkheden met u door. U kan ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op