VIP TENT HUREN

Wanneer u een VIP tent wilt huren is alleen het beste goed genoeg. TenTop begrijpt dat u bij de inzet van VIP tenten hoge eisen stelt. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren al jaren een bijdrage aan exclusieve evenementen en feesten. Van luxe pagodetenten tot klassieke paviljoententen. Uw VIP’s zullen zich nog specialer voelen. Van opbouw, inrichting tot de afbouw: met onze service heeft u er geen omkijken naar.

ALLE SOORTEN VIP TENTEN VOOR UW SPECIALE GASTEN

Of het nu om een kleine en intieme VIP tent gaat of een grote. Wij hebben alle soorten tenten in huis om het u en uw gasten naar hun zin te maken. In de VIP tent leggen we een solide ondervloer welke we kunnen afmaken met mooi tapijt. Is het een beetje fris buiten? Uw VIP gasten blijven heerlijk warm met onze verwarmingsmogelijkheden. Al onze VIP tenten zijn sterk, veilig en goedgekeurd volgens de laatste brandweereisen.

VERHOOGDE VIP PODIA OF TENTEN

Op sommige evenementen of feesten is een verhoogde VIP tent of podia ideaal. Ook dan kan TenTop alles voor u betekenen. Wij verhuren naast VIP tenten ook verhoogde podia of tenten met een trap. Hierdoor feesten uw speciale gasten op een prettige ruimte en kunnen zij het feest of event op hun gemak overzien. Wilt u meer informatie over het huren van een VIP tent? Bel ons gerust of vraag direct een offerte aan.
Neem contact op