Extra’s

TAPIJTEN

Voor uw feest of evenement kan u bij TenTop ook tapijten huren. Daarbij staat kwaliteit voorop en leveren wij graag service op maat.
LEES VERDER

TENTVERWARMING

Als het fris is buiten raden wij aan om tentverwarming te huren. Hiermee ontstaat een aangename, gelijkmatige temperatuur in de tent.
LEES VERDER

TOILET

Als u van plan bent een groot feest of evenement te organiseren, is het huren van een toilet vaak noodzakelijk. Tentop kan u daarin voorzien.
LEES VERDER

BRANDBLUSSER

Organiseert u een feest of evenement in een tent of hal? Dan bent u voor de veiligheid van uw gasten verplicht brandblussers op te hangen.
LEES VERDER

RODE LOPER

Wilt u een rode loper huren? Bij TenTop hebben wij alles in huis voor een mooie, chique en bijzondere ontvangst van uw gasten.
LEES VERDER

NOODVERLICHTING

Wilt u nooduitgang verlichting huren? Bij TenTop helpen wij u graag. Dit type verlichting is cruciaal als een grote groep mensen samen is in één ruimte.
LEES VERDER

DUITSE BIERSET

Tevens verhuren wij Duitse biersets. Deze karakteristieke tafels zijn een leuke aanvulling op uw feesttent!

EXTRA TENT TOEBEHOREN HUREN

Tentop verhuurt naast complete tenten ook extra toebehoren die uw feest of event afmaken. Denk aan sfeervolle tapijten voor op de tentvloer, tentverwarming, toiletvoorzieningen, rode lopers, brandblussers en nooduitgang verlichting. U kan deze extra tent toebehoren los bij ons huren, of als extra optie bij uw tent.

MEER INFORMATIE OVER TENT TOEBEHOREN?

Als uw feesttent eenmaal staat is de tent misschien nog wat kaal. Wij zorgen dat er een stevige waterpas vloer in komt, inclusief bekleding en meubilair. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tent toebehoren. Dan zorgen wij dat uw feest of andere gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgt.

Neem contact op