Opslagtent huren

TIJDELIJKE OPSLAGTENT HUREN

Het huren van een opslagtent bij TenTop is ideaal voor als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft. Misschien bent u bezig met een verbouwing, of een ander project waarbij opslagruimte wenselijk is. Met een opslagtent realiseert u een oplossing op locatie tegen betaalbare tarieven. Wij leveren stevige, weersbestendige opslagtenten die wij snel voor u op- of afbouwen op uw gewenste locatie.

UW SPULLEN VEILIG OPGESLAGEN IN ONZE OPSLAGTENT

Onze opslagtent is wind- en droogvrij. Uw spullen staan veilig opgeslagen en een aantal van onze opslagtenten kunnen ook op slot. Misschien heeft u naast een opslagtent ook behoefte aan een werkruimte tent? Geen probleem! Wij leveren alles voor uw project of feest. Ook de inrichting en andere extra’s huurt u bij ons. Denk aan verwarming, vloeren, nooddeuren, brandblussers en toiletvoorzieningen.

VOORDEEL HUREN OPSLAGTENT BIJ TENTOP

TenTop heeft als voordeel dat wij de gehele tentverhuur in eigen beheer doen. Wij werken vanuit ons eigen opslag- en wagenpark. Hierdoor zijn wij voor de verhuur en levering van een opslagtent niet afhankelijk van derden. Wij leveren de tent op uw gewenste dag, tijdstip en locatie. Daar bouwen wij hem voor u op en halen wij hem weer uit elkaar als u de opslagtent niet meer nodig heeft.

Wilt u meer informatie over het huren van onze opslagtenten? Neem gerust contact met ons op. U kan ook direct via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op