BRUILOFT TENT HUREN VOOR EEN PERFECT FEEST

Een unieke bruiloft viert u in een tent van TenTop. Van sierlijke pagodetenten tot grote feesttenten die jullie bruiloft speciaal maken. Bij ons kan u een mooie tent huren voor de trouwceremonie of een spetterend feest inclusief podia voor een band of dj. En dat allemaal op de locatie van jullie dromen. Midden in het bos? Of juist op het strand! Wij luisteren graag naar uw wensen bij het huren van een tent voor uw bruiloft.

SOORTEN BRUILOFT TENTEN

Onze bruiloft tenten zijn er in diverse soorten en maten. Zo kiest u exact de tent die bij uw bijzondere dag en wensen past. Wat dacht u van een sierlijke pagodetent met puntige daken? Of juist een grote en stevige paviljoentent die ideaal is voor een feest met grote groepen. Speciaal zijn ook onze strechtenten, die zorgen voor een Oosterse sfeer. Misschien denkt u wel aan een bruiloft met het thema 1001-nacht?

INRICHTING VAN DE BRUILOFT TENT

Ook over de inrichting van jullie bruiloft tent hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles tot in de puntjes. Zo leggen wij een speciale tentvloer neer die zelfs geschikt is op oneffen of hobbelige ondergronden. Op de vloer leggen wij een mooi tapijt. Viert u uw bruiloft tijdens de herfst of winter? Dan zorgen wij ervoor dat de tent heerlijk verwarmt is met ons speciale verwarmingsvoorzieningen.

VOORDELEN HUREN TENT BIJ TENTOP

Het prettige van een bruiloft tent huren bij TenTop is dat wij alle diensten zelf verzorgen. Zo beschikken wij over een eigen opslag- en wagenpark. Onze tentbouwers komen op het afgesproken tijdstip naar de desbetreffende locatie. Daar (de-)monteren zij vakkundig de bruiloft tent voor u. Zo heeft u er geen omkijken naar tijdens de speciale dag!

Wilt u meer informatie over het huren van onze bruiloft tenten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. U kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Neem contact op