Tentoverkapping huren

TENT OVERKAPPING HUREN

Wilt u een evenement of feest organiseren, en heeft u daar een overkapping voor nodig? Bijvoorbeeld boven een terras, podium of een andere plek die droog en uit de zon moet blijven. Bij TenTop kan u voordelig een praktische tent overkapping huren. Dit type tent, ook wel een loungetent of strechtent, is opgebouwd uit doek en palen. Wij kunnen deze tent daarom erg flexibel, op iedere locatie voor u plaatsen.

ONZE TENTOVERKAPPING IS EEN ECHTE EYECATCHER

Een tent overkapping heeft geen wanden. Hij is puur bedoeld als een soort luifel. Ideaal voor als u een feest of event geeft. Onze tent overkappingen zijn namelijk echt eyecatchers die iedere gelegenheid een unieke sfeer geven. Wij plaatsen de tent overkapping los of aan elkaar geschakeld. Wiltondervloer huren? Wij regelen het voor u.

TENTOVERKAPPING HUREN IN 7 MOOIE KLEUREN

Onze tent overkapping is leverbaar in 7 mooie kleuren en de hoogte varieert van 0 tot 6 meter. Zo geeft u uw feest of evenement een passende sfeer mee. Onze tent overkapping is gemaakt van een hoge kwaliteit strechdoek. De tenten zijn brandveilig en gecertificeerd volgende de DIN norm 4102B1. Omdat het tentdoek rekbaar is, passen wij de overkapping tent eenvoudig aan de locatie of setting. Wilt u meer informatie over het huren van een tent overkapping? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een passend advies. U kan ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.
Neem contact op