Onze Tenten

PAGODETENT

Wilt u een luxe pagodetent huren voor uw feest, event of bruiloft? Dan hebben wij een ruime keuze tenten voor u!
LEES VERDER

PAVILJOENTENT

Organiseert u een evenement, feest of bruiloft en zoekt u daar een geschikte paviljoentent voor? TenTop is uw adres!
LEES VERDER

STRETCHTENT

Een echte blikvanger op uw evenementen of feest krijgt u met onze strechtent. Dit type tent is gemaakt van doek en palen.
LEES VERDER

ALUHAL

Wilt u een aluhal huren voor uw event, feest of bruiloft? TenTop levert diverse alu tenten die wij geheel naar wens opbouwen.
LEES VERDER

LAYHER

Een podium op een hobbelig plein of een catwalk midden in het park? Met ons layher steigermateriaal kan het!
LEES VERDER

ZEER GROOT AANBOD FEESTTENTEN

Bij TenTop hebben wij een zeer ruim aanbod partytenten voor iedere gelegenheid. Misschien heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest en wilt u graag een mooie feesttent huren? Bekijk dan onze tenten en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden. Bij het huren van een partytent werken wij bovendien altijd met een persoonlijke service en betaalbare prijzen. Een tent huurt u bij ons voor ieder budget!

LUXE PARTYTENTEN VOOR EEN GESLAAGD EVENEMENT

In ons tenten aanbod vindt u allerlei soorten luxe feesttenten. Denk aan sierlijke pagodetenten, stevige paviljoententen, aluhallen en layher ondervloeren. Al onze partytenten zorgen keer op keer voor een geslaagd evenement. Wij besteden veel aandacht aan tenten met een verzorgd uiterlijk en de gestelde veiligheidseisen. Onze tenten zijn te huren in diverse formaten. Voor een intiem feest tot zeer grote events!

VOORDELEN HUREN TENT BIJ TENTOP

Een groot voordeel van het huren van een feesttent bij TenTop is dat wij een eigen wagenpark hebben. Daardoor zijn wij voor de verhuur van tenten nooit afhankelijk van derden. En dat betekent dat wij in veelal alle gevallen op tijd op de gewenste locatie verschijnen. Al onze tenten worden opgebouwd met constructies, materialen en faciliteiten van hoge kwaliteit. U krijgt een veilige en schone tent of accommodatie.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Bij de verhuur van onze feesttenten denken wij graag met u mee. Ook zijn wij u graag van dienst bij de inrichting van de tent met bijvoorbeeld statafels. Is het nog fris buiten? Dan zorgen wij voor een heerlijk verwarmde partytent met onze verwarmingsinstallatie. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten voor welk feest of event u een tent wilt huren. Wij denken dan graag met u mee.

Neem contact op