ALUHAL HUREN

Wilt u een aluhal huren voor uw event, feest of bruiloft? TenTop levert diverse alu tenten die wij geheel naar uw wens opbouwen. Onze alu tent is gemaakt van sterke kunststof wanden inclusief ramen en deuren. Het voordeel van het huren van een aluhal tent is dat deze enorm flexibel en sfeervol is. Omdat de alu tent een compleet vrije overspanning heeft, is de tent ook perfect voor uw beurs, presentatie of tentoonstelling.

SAMEN MET U DE IDEALE ALU TENT SAMENSTELLEN

Onder de alu tent leggen wij standaard een houten ondervloer. Extra sfeer brengen we aan door het leggen van tapijt. De aluhal is opgebouwd met stevige panelen gemaakt van kunststof. Maar wij maken de alu tent graag voor u op maat, inclusief ramen, een nooddeur of met verschuifbare zeilen. Samen met uw input zorgt TenTop ervoor dat we de ideale aluhal voor u samenstellen.

HUREN VAN ONZE ALUHAL ALTIJD EEN SUCCES

Wij komen steeds vaker tegen dat mensen graag een feest of event geven op eigen terrein. Het huren van onze aluhal is dan altijd een succes! Denk bijvoorbeeld aan een spetterend tentfeest op het erf, een beurs op het parkeerterrein of een trouwfeest midden in het weiland. Alles is mogelijk! Natuurlijk leveren wij ook extra’s zoals verwarmingsmogelijkheden of meubilair.

OP IEDERE LOCATIE EEN ALU TENT MOGELIJK

Het maakt voor ons niet uit waar u de alu tent nodig heeft. Vanuit ons eigen wagen- en verhuurpark brengen wij de aluhal naar uw gewenste locatie. Daar bouwen wij hem op en halen wij hem weer uit elkaar als het event afgelopen is. Wij werken met een professioneel team. Zo heeft u er geen omkijken naar en hoeft u alleen maar aandacht te schenken aan uw feest of evenement.

Neem contact op