SOLIDE LAYHER HUREN

Een podium op een hobbelig plein of een catwalk midden in het park? Met ons layher steigermateriaal kan het! Deze stevige ondergrond zorgt dat een tent, podia of bouwproject ook op een ongelijke grond stevig staat. De verstelbare staanders realiseren een vlakke vloer van 0.10 tot 1.50 meter hoog. Wij verhuren ook layhers voor rolstoelvriendelijke ingangen, tijdelijke ijsbanen, reclamezuilen en ramps.

VOORDELEN VAN STEVIGE LAYHER

Onze layher steigers zijn zo stevig dat ze zelfs werden ingezet bij grote evenementen zoals Lowlands, Red Bull crashed ice event en Big Air Antwerpen. Het voordeel van het huren van layher is dat de steigers licht in gewicht zijn. Ze hebben bovendien een uniek koppelsysteem waardoor ze eenvoudig te monteren zijn. Dat scheelt tijd en geld! Onze layhers hebben het ISO 9001 certificaat en is veilig voor zowel bezoeker als performer.

LAYHER STEIGERS VOOR UW EVENEMENT

Heeft u interesse in het huren van layher steigers voor uw event? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met TenTop. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een layher die past bij uw wensen en evenement.

ONS WERK

Neem contact op