LUXE PAGODETENT HUREN

Wilt u een luxe pagodetent huren voor uw feest, event of bruiloft? Dan hebben wij een ruime keuze tenten voor u! Een pagodetent is opgebouwd uit een zelfdragend aluminium frame en kan op allerlei varianten aan elkaar gekoppeld worden. Of u nu een pagodetent wilt huren voor een intiem feestje of een event voor een groots gezelschap: bij TenTop verzorgen wij de ideale tent voor u.

PAGODETENTEN IN ALLERLEI AFMETINGEN

Veel mensen kiezen voor een pagodetent door de feestelijke uitstraling. Hierin komt elk feest of evenement tot z’n recht! Wij leveren diverse afmetingen, al vanaf 4×4 meter. Hierdoor is de pagodetent ook ideaal voor op een kleiner terras. De hoogte van de tent stellen wij af op uw woning. Ideaal om uw feestoppervlakte eenvoudig te vergroten! Alle pagodetenten zijn aan elkaar te koppelen om zo de ideale grote te realiseren.

WEER OF GEEN WEER: ONZE PAGODETENT IS ALTIJD INZETBAAR

Onze pagodetenten bestaan uit een hoogwaardig aluminium frame met vlam dovend pvc tentdoek. Uiteraard voldoen onze tenten aan de brandweereisen, volgens de Franse M2 norm en/of de Duitse DIN 4102 B1 norm. Maakt u zich bij het huren van onze pagodetent vooral geen zorgen als het hard waait of slecht weer is. Onze tenten zijn zeer stevig, waterdicht en stormvast.

EXTRA AANBOUWMOGELIJKHEDEN PAGODETENT

Bij het huren van een standaard pagodetent zijn wij u ook van dienst met extra aanbouw mogelijkheden. Met onze speciale regengoten kan de tent oneindig gekoppeld worden in elke lengte of vorm. Denk bijvoorbeeld aan een extra gedeelte voor een garderobe, een rokerstent of een beurzen opslagtent. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen dat u de perfecte pagodetent krijgt voor uw event.

ONS WERK

Neem contact op