LUXE PAVILJOENT HUREN

Organiseert u een evenement, feest of bruiloft en zoekt u daar een geschikte paviljoentent voor? TenTop is uw adres! Wij verhuren al jaren luxe paviljoententen met stevige kunststof wanden inclusief glazen vensters. Het prettige van een paviljoentent is dat ze multifunctioneel én sfeervol zijn. Omdat dit type tent een volledig vrije overspanning heeft, is deze ook ideaal voor beurzen, presentaties of exposities.

STEL ZELF DE PERFECTE PAVILJOENTENT SAMEN

Om uw feest of event nog meer sfeer te geven voorzien wij de vloer indien gewenst van tapijt. De zijwanden van de paviljoentent zijn gemaakt van stevige kunststof panelen. Extra opties zijn het plaatsen van een nooddeur of verschuifbare zeilen. Ook het plaatsen van glaswanden zijn geen enkel probleem! U stelt zo zelf de perfecte tent samen.

PAVILJOENTENTEN ZIJN ALTIJD EEN GOED IDEE

Wij weten als geen ander dat men steeds vaker een feest of evenement organiseert op eigen terrein. Het huren van onze paviljoententen is dan altijd een goed idee. Wat dacht u van een gezellig tentfeest op het erf, een beurs op het parkeerterrein of een bruiloft op het weiland. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wij denken graag met u mee en zorgen dat u een paviljoentent krijgt die precies bij uw wensen past.

OP TAL VAN LOCATIES DE JUISTE PARTYTENT

Wij bieden u op tal van locaties de juiste partytent. Dit doen wij vanuit ons eigen verhuur- en wagenpark. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van anderen en zorgen wij dat u uw paviljoentent op tijd en professioneel geleverd krijgt. Wij zetten de tent voor u op en demonteren hem later weer voor u af. U hebt er zelf geen omkijken naar en kan al uw tijd besteden aan uw geslaagde feest of event.

ONS WERK

Neem contact op