STRETCHTENT: BLIKVANGER OP UW FEEST OF EVENT

Een echte blikvanger op uw evenementen of feest krijgt u met onze strechtent. Dit type tent, ook wel freeform of flextent, is een bijzondere tent gemaakt van doek en palen. TentTop kan de strechtent op diverse manieren voor u opzetten. Als feesttent, terrasoverkapping of als luifel. Wilt u zo’n mooie strechtent huren? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en onze aantrekkelijke huurtarieven.

STRETCHTENT HUREN EEN GOED IDEE

De strechtent huren is een goed idee als partytent, loungetent of een romantische bruiloft-tent. Het zijn namelijk echte eyecatchers die ieder feest of event een unieke sfeer geven. De strechtent kunnen wij los of aan elkaar geschakeld plaatsen. Ook de ondervloer leveren wij indien gewenst. U kan kiezen uit twee soorten tentvloeren die de strechtent helemaal afmaken. En wat dacht u van de keuze uit 7 mooie kleuren!

MEER OVER DE STRETCHTENT

Misschien herkende u het uiterlijk van de strechtent vanuit Noord-Afrikaanse landen. Dat is ook waar dit type tent zijn oorsprong kent. Hier wordt hij gebruikt als beschutting tegen de weersinvloeden van de woestijn. Onze strechtenten zijn gemaakt van hoge kwaliteit strechdoek. De tenten zijn brandveilig gecertificeerd volgens de DIN norm 4102B1. Omdat het doek rekbaar is, kan de strechtent makkelijk worden aangepast.

ZEER FLEXIBELE FEESTTENT

De hoogte van de strechtent varieert van 0 tot 6 meter. Uiteraard vraagt ieder event en locatie om een andere opstelling. En dat is meteen het voordeel van deze flexibele partytent. Ter plekke kunnen wij de ideale opstelling voor uw gelegenheid opbouwen. Wilt u meer informatie over het huren van onze strechtent? Neem gerust contact met ons op of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan.

ONS WERK

Neem contact op