Tentvloeren

CASSETTEVLOER

Het huren van een cassettevloer voor in een tent gaat voordelig en makkelijk bij TenTop.
LEES VERDER

VLONDERVLOER

Onze vlondervloeren zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Ze zijn ideaal als ondergrond in een tent.
LEES VERDER

ZWAARLASTVLOER

Een tentvloer huren? Kies dan voor een zwaarlastvloer. De vloer wordt zo gelegd zodat er een vlakke ondergrond ontstaat.
LEES VERDER

IJSBAANVLOER

Zomer of winter, met onze ijsbaanvloer tovert u iedere locatie om tot een gezellige en populaire ijsbaan!
LEES VERDER

TENTVLOER HUREN

Met een tentvloer van TenTop maakt u uw feest- of event tent helemaal af. Wij plaatsen onze tentvloeren altijd waterpas. Hierdoor staat alles in de tent, zoals de stoelen en tafels, goed stevig. Door over onze tentvloer tapijt of zeil te leggen krijgt de tent de sfeer die u wilt hebben. Is de ondergrond van de locatie hobbelig of ongelijk? Geen probleem! Wij zorgen altijd voor een vlakke en stevige tentvloer.

VERSCHILLENDE SOORTEN TENTVLOEREN

Op het gebied van tentvloeren bieden wij u twee opties. Is het terrein waar de tent op staat oneffen? Dan raden wij u onze cassettevloer aan. Deze nette tentvloer vlakken wij 100% waterpas uit. Pas daarna bevestigen wij de tent aan de vloer. Is de ondergrond al redelijk vlak? Dan is een vlondervloer ook mogelijk. Deze vlakken wij niet uit en ligt direct op de ondergrond.

AANKLEDING VAN DE TENTVLOER

Naast het huren van een tentvloer, kunnen wij de vloer ook aankleden met tapijttegels. Er is ook de mogelijkheid om onze tenten te voorzien van extra podia. Wij hebben een ruime keuze podia voorzieningen; met of zonder trap of rok. Bijzonder zijn onze ijsvloeren! Hiermee creëren wij een leuke en professionele ijsbaan op iedere locatie. Heeft u interesse in het huren van een tentvloer? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op