STEVIGE CASSETTEVLOER HUREN

Het huren van een cassettevloer voor in een tent gaat voordelig en makkelijk bij TenTop. Wij beschikken over diverse cassettevloer onderdelen die wij in een mum van tijd voor u waterpas leggen. Doordat onze cassettevloer in diverse maten leverbaar is, kan er altijd een passende maat voor u gelegd worden. Na het leggen van de vloer maken wij de vloer vast aan de tent en indien gewenst af met speciale tapijttegels.

CASSETTEVLOER IDEAAL VOOR ONEFFEN ONDERGROND

De cassettevloer is ideaal voor oneffen ondergronden of hobbelig terrein. Wij leggen de cassettevloer met de hand. Dit doen wij zeer professioneel op 100% waterpas. Hierdoor staat alles wat op de vloer staat, zoals stoelen en tafels, goed stevig. Naast een cassettevloer voor in een tent leveren wij ook vloeren voor looppaden of een buitenterras.

MEER INFORMATIE OVER CASSETTEVLOEREN

Na het plaatsen van de cassettevloer zorgen wij voor de opbouw van de tent of eventueel nog een extra podia. Wilt u een cassettevloer huren voor onder een feesttent of voor andere doeleinden. Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden. U kan ook alvast een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.
Neem contact op