STEVIGE ZWAARLASTVLOER HUREN

Wilt u een solide tentvloer huren, dan kiest u voor een zwaarlastvloer. Deze vloer wordt waterpas gelegd zodat er een vlakke ondergrond ontstaat. De zwaarlastvloer is zeer stevig en houdt ook bij wind de tent op z’n plek. Hierdoor zijn tent pinnen of ballast blokken overbodig.

VLOERFRAME HUREN

Een vloerframe huren tegen een scherpe prijs en gunstige voorwaarden? Dat kan bij TenTop. Onze vloerframes leggen wij altijd waterpas en hebben een metalen constructie. Over onze vloer frames kan tapijt gelegd worden. Je zou een vloerframe ook wel kunnen vergelijken met een klein podium, geschikt voor diverse gelegenheden.

ZWAARLASTVLOER INFORMATIE

Wij brengen de tentvloer mee naar de gewenste locatie en monteren hem voor u. Ook het afbouwen van de zwaarlastvloer is voor onze rekening. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. Ook als u in combinatie met de zwaarlastvloer ander zaken wilt huren, zoals een feesttent.

VLOERFRAME ONDER FEESTTENT

De stevigheid van een vloerframe is erg goed. We gebruiken ze al jaren in feesttenten, aluhallen en andere locaties. Bij het huren van een vloerframe zorgt deze meestal voor de verankering van een tent. Maar wij kunnen dit type tentvloer ook op een speciale hoogte monteren, als podium of catwalk bijvoorbeeld. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op