Verwarmde tent huren

VERWARMDE TENT HUREN

Een verwarmde tent huren is ideaal voor als het buiten toch wat fris is. Tijdens uw feest, evenement of gelegenheid staan uw gasten in een aangenaam verwarmde tent. En een goede tentverwarming draagt zeker bij aan een prettige sfeer. Bij TenTop kan u tegen gunstige tarieven een verwarmde tent huren. Of het nu om een feesttent of grote evenementen tent gaat. Wij verzorgen het voor u.

ONZE TENTOVERKAPPING IS EEN ECHTE EYECATCHER

Voor een verwarmde tent kan u bij ons kiezen uit verschillende tentverwarming systemen. Denk aan mobiele gas-, olie- of elektrische verwarmingen. Deze zijn speciaal gemaakt voor de verwarming van tenten of grote aluhallen. Een verwarmde tent huren is bij TenTop altijd veilig. Al onze verwarmingssystemen zijn speciaal gemaakt voor het verwarmen van tenten of mobiele hallen.

TENTOVERKAPPING HUREN IN 7 MOOIE KLEUREN

Het prettige van het huren van een verwarmde tent bij TenTop is dat wij alles in eigen beheer hebben. Wij leveren uw tent vanuit onze eigen opslag- een wagenpark. Uw verwarmde tent bouwen wij op uw gewenste locatie voor u op. Is uw feest of event afgelopen? Dan halen wij de tent weer voor u op. Zo heeft u er geen omkijken naar. Wilt u meer informatie over het huren van een verwarmde tent? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kan ook direct via de website een vrijblijvende

offerte aanvragen.

Neem contact op