MARKTKRAAM HUREN

Organiseert u binnenkort een braderie, rommelmarkt of ander event waar u een marktkraam voor nodig heeft? TenTop verhuurt marktkramen in twee standaard afmetingen of op maat gemaakt. Ideaal voor bijvoorbeeld een beurs of presentatie waarbij u een marktkraam nodig heeft voor een perfecte uitstraling in uw huisstijl en met uw logo. Daarbij hanteren wij altijd aantrekkelijke tarieven.

STANDAARD MARKTKRAMEN OF OP MAAT GEMAAKT

Bij het huren van onze marktkramen voorzien wij deze indien gewenst met een loopvlonder achter de kraam, verlichting en achterzeilen. De standaard marktkramen die wij verhuren zijn 2,5 of 4 meter lang. Voor een marktkraam op maat is alles mogelijk. U bepaalt zelf de afmetingen, kleuren en de gewenste bedrukking van het zeil. Wij regelen het voor u. Of u nu op zoek bent naar 10 of 100 marktkramen.

VOORDEEL HUREN MARKTKRAAM BIJ TENTOP

Het voordeel van een marktkraam huren bij TenTop is dat wij over ons eigen opslag- en wagenpark beschikken. Wij zijn bij de levering niet afhankelijk van derden. Onze marktkramen worden geleverd, opgezet en weggehaald op een door u te bepalen tijdstip en locatie. Heeft u interesse in het huren van een marktkraam of een kraam op maat laten maken? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Neem contact op